Logo

Braiseret and med vermouth - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hvis du gerne vil have lækker simremad men and men ikke lige har tiden til at lave det, så prøv denne opskrift på braiseret and lavet i trykkoger. Server gerne med pasta, ris eller flûte til.


4 personer. Trykkoger: ca. 35 min. - alm. gryde: 1 1/2-2 timer.

1 and
50 g smør/margarine
1 dl vermouth, tør
4 løg, finthakket
1 ds flåede tomater
1 tsk timian
1 laurbærblad
1/2 tsk apelsinskal, revet
100 g oliven, hakket
salt, peber
1 tsk paprika

*

Del anden i 8 stykker og brun dem i halvdelen af fedtstoffet.
Tilsæt vermouth.
Trykkog 25 minutter - afkøl hurtigt.
Svits imens løgene i en anden gryde.
Skær tomaterne i mindre stykker og kom dem i gryden uden væden fra dåsen.
Tilsæt timian, laurbærblad, appelsinskal og oliven og lad det småkoge under låg ca.5 minutter.
Tag andestykkerne op af trykkogeren, når de er stegt, skum fedtet af skyen.
Kom tomat-løgblandingen i stegeskyen, læg andestykkerne tilbage i saucen og trykkog yderligere 7 minutter, afkøl hurtigt.
Tag andestykkerne op i et halvdybt fad, smag saucen til med salt, peber og paprika og hæld den over kødet.
Server spaghetti, løse ris eller flûte til.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 813 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tapas af marinerede olivenPå spansk hedder retten Aceitunas aliñadas. Kort fortalt, er det marinerede oliven. Denne...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os