Logo

Braiseret lam med gyldne tropiske frugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

En skøn vinterret, der tager et par timer i ovnen, men næsten passer helt sig selv. Server med cous cous eller ris. Lækker aftensmad for hele familien. Lækkert og eksotisk.


En skøn vinterret, der tager et par timer i ovnen, men næsten passer helt sig selv. Server med cous cous eller ris.
 
1 kg lammebov i portionsstykker
2 løg
½ ananas
1 mango
1 papaya
2 stængler citrongræs
8 limeblade
1 chili
saft af ½ citron
Salt, hvid peber
*

Sådan laver du braiseret lam med gyldne tropiske frugter


Skær løg, mango og papaya i grove både og ananasen i mundrette stykker.
Snit citrongræs og chili fint.
Læg alle ingredienserne i et stort ovnfast fad og hæld lidt vand ved.
Braiser i ovnen ved 160ºC i ca. 2 timer.
Tilsæt lidt mere vand, hvis væden fordamper undervejs.
Smag til med salt, peber og eventuelt lidt mere citronsaft.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.080 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sole meunièreSole meunière er en klassisk fransk ret, der består af rødspætte, hele eller filet, er der...
• Janssons fristelse - Marie'sEn af de svenske retter med kartofler og fisk
• Stegt lammekølle med rød mangochutney, ecrasees kartoffel og braiseretEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Solbær-sorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!