Logo

Braiseret lammebov med grillet sommergrønt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Her er opskriften på en lækker sommerret, braiseret lammebov med grillet sommergrønt. Perfekt som let aftensmad. Måske serveret på terrassen serveret med et god glas vin eller specialøl

 (6 personer)
 
1 lammebov a 2 kg
2 skalotteløg
1 bdt bredbladet persille
5 fed hvidløg
1 knsp. spidskommen
½ dl olie
Salt, peber
15 abrikoser
 
Garniture:
10 forårsløg
1 lille aubergine
1 lille fast courgette
Concassée af 2 tomater
1 bdt basilikum
1 dl rapsolie
Saft af 1 citron

*
Blend urterne med spidskommen, olie, salt og peber.
Udben lammeboven og fyld den med urter og abrikoser.
Krydr med salt og peber og braiser den ved 150° i 4-5 timer.
 
Garniture: Gør grønsagerne i stand, pensl med olie, krydr med salt og peber og grill dem.
Pluk basilikum bladene og skær dem groft.
 
Anret lammeboven med grillede grønsa­ger, tomatconcassée og basilikum på varme tallerkener.
Rør rapsolie og citron sammen og fordel det rundt på tallerkenerne.
Server evt. med nye kartofler og hønse­fond.
 
Ølforslag:
Brøckhouse Rød med en fyldig og letsyr­lig smag i fuldendt balance.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.208 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her