Logo

Braseret fisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Her er opskriften på en spændende italiensk inspireret ret med ansjoser og grøntsager. Retten er let at lave som aftensmad eller til gæster.


(Pesce in umido) 4 personer

1 løg
2 gulerødder
1-2 stilke blegselleri
1 fed hvidløg
evt. 2 ansjoser
1 spsk pinjekerner
1 bdt persille
½ dl olivenolie
2 dl hvidvin
salt og friskkværnet peber

*

Krydr fiskestykkerne med salt og lad dem trække i køleskab. Skær løg, gulerod og blegselleri i tern på ca. 3 mm og hak hvidløg og persille fint. Sauter grønsager persille og hvidløg i olivenolien ved middelvarme, uden at de tager farve, og krydr med salt og peber. Tilsæt fiskestykkerne og steg dem på begge sider i blandingen. Stød pinjekernerne i en morter (de skal jævne saucen) og kom dem i sammen med hvidvinen. Lad vinen koge næsten væk, så fiskene ligger i en tyk sauce. Server sprødt brød til.

Variation: Der kan også tilsættes faste champignons i tern inden fisken, og hvis man kan lide kapers, kan man hakke en spsk kapers og komme dem i.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 958 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ovnstegt poulardEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lammekølle med hvidløg og krydderurterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brisler med calvadosBrissel er en kirtel, der findes i alle pattedyr. De har en delikat smag og er meget møre....
• Ananasis med chokoladesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!