Logo

Brasiliansk kyllingeret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Her er en spændende sydamerikansk inspireret ret med kylling og grøntsager. Retten er let at lave og er perfekt som nem aftensmad for hele familien.


2 kg kogt kylling (vægt er med ben)
1 kg gulerødder
1 bk. champignoner
3 peberfrugter (gerne i hver farve)
2 løg
5 fed hvidløg
2 breve Knorr paprika sauce
1/2 l fløde (kan erstattes med mælk)
3 dl mælk
salt og peber

*
 
Kylling koges og strimles. grønsager ordnes og skæres ud i strimler, på nær løg som skæres i "tern".
Løg og hvidløg svitses, gulerødder tilsættes og "steges" i ca. 3 minutter.
Peberfrugter og champignoner kommes i og steger med i 5 minutters tid.
Kylling og paprika pulveret kommes i med ca. 2 dl vand.
Mælk og fløde tilsættes og salt og peber efter smag.
Simrer i ca. 10 minutter og klar til servering
Spises med ris og evt. flûtes.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.452 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kogt torsk med GudhjemmedyppeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tropisk grydeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylling med rosmarinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Isbombe med appelsinsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!