Logo

Bremer-labskovs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvis du har for eksempel supperester eller kartoffelrester, hvorfor så ikke udnytte dem med denne opskrift på labskovs. Server med groft brød og engelsk sauce.

750 g kartofler

suppe fra foregående dag

1 lille laurbærblad

3 hele peberkorn

resten af hamburgerryggen fra foregående dag

3 spsk smør eller margarine

4 æg

brøndkarse

små, syltede agurker

syltet rødbede

Tilbehør: groft rugbrød, engelsk sauce

*


Skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker og kom dem i en gryde med så meget siet suppe, at det knapt dækker.

Tilsæt laurbærblad og peberkorn og lad det koge sagte, til kartoflerne begynder at koge ud.

Skær hamburgerryggen i terninger og rør dem i sammen med ca. halvdelen af fedtstoffet.

Spejl æggene i resten af fedtstoffet.

Hak agurker og rødbeder groft.

Anret labskovsen i opvarmet fad og læg spejlæggene på.

Drys med brøndkarse - og server retten med agurker og rødbeder samt groft rugbrød og engelsk sauce.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.134 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?