Logo

Broccoli med æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Nem aftensmad med broccoli og æg. Server gerne retten med flute og du har et simpelt aften eller frokost måltid.


2 stokke broccoli
Smør:
125 g smør
2 fed hvidløg
2 spsk citronsaft
peber
1 bdt persille
8 æg

*

Kålen plukkes i buketter, der koges knap møre.
Lægges i smurt ovnfast fad.
Lav små "reder" i overfladen med en ske.
Rør smørret med krydderierne og fordel det i "rederne". Æggene slås ud over kryddersmørret og fadet stilles i en 200°C varm ovn indtil æggene er let stivnet.
Serveres med flûtes.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.663 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Perlehøne med druerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gedde, bagt, med pastinaktimbaleEn fuldendt og sund ret med både fisk og grøntsager. Timbale er en lagdelt postej af...
• RavioliNæste gang der er friske asparges at købe, er det tid at lave denne fantastiske sauce til...
• Passionsfrugter, bagt serveret med vanille parfaitEn spændende dessert hvor, der er mange forskellige komponenter i det der både er vanille...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!