Logo

Broget fisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

640 g fiskefileter
2-3 gulerødder
1 porre
½ gulpeberfrugt
saft af ½ citron
2 stilke persille
salt, peber, lidt estragon

Sauce
1 lilleløg
2 gulerødder
100 g selleri
½ l bouillon
krydderurter

Skyl og tør fileterne og drys dem med lidt salt og dryp saft af citronen over og stil dem køligt ca. 15 min.
Rul fileterne sammen og stil dem på højkant i et ovnfast fad.
Skræl gulerødderne og skær dem i meget små terninger.
Kog dem møre i letsaltet vand, tilsat lidt peber, persillen og lidt estdragon.
De sidste 2 min. koges den fintsnittede porre og den gule peber med.

Hæld kogevandet over fisken, dæk med folie og sæt fadet i ovnen ved 190 gr. ca. 15 min
Når fadet tages ud af ovnen, hældes fiskebouillonen fra og grønsagerne drysses over fisken, som kan serveres med følgende sauce.

Kalorielet sauce:
Løg, gulerødderne, selleri rengøres og koges møre i vand ca. 30 min.
Grønsagerne blendes med lidt af kogevandet til det har en ensartet konsistens.
Mosen kommes tilbage i gryden og bouillon tilsættes.
Varmes igennem og smages til med salt og peber og krydderurter.
Saucen er meget god til både fisk kød og fjerkræ.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.611 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her