Logo

Brodetto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Brodetto

1 ds flåede tomater

1 løg

1 fed hvidløg

1 laurbærblad

4 hele peberkorn

skal af ¼ usprøjtet citron

3 stilke persille

salt

2 dl tør hvidvin

4 middelstore makreller

Tilbehør: kogte kartofler, grøn salat

*

Purér tomaterne med væde direkte ned i en gryde og spæd med ½ dl vand.

Tilsæt udskivet løg, knust hvidløg, laurbærblad, peberkorn, citronskal, persille og salt. Spæd med vinen og lad det småsnurre i 15 minutter.

Passér saucen over i en anden gryde.

Rens og filér makrellerne og skær hver filet i 3 stykker.

Læg dem i saucen og tilsæt om nødvendigt lidt mere vin eller vand - fiskestykkerne skal være netop dækket.

Læg låg over og lad retten snurre for svag varme i ca. 15 minutter.

Server kogte kartofler og salat til. 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 946 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?