Logo

Budapest Schnitzel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
med Kartofler i butterdej og Paprikasauce

2 stk svinemørbrad
100 g champignon
1 løg
1 æg
smør
lucernespirer
2 plader butterdej
4 store kartofler
2 tomater,

Mørbraderne deles i 2 og bankes meget tynde, krydres med salt, peber og paprika, herpå kommes det finthakkede løg og champignon, lukkes sammen og vendes i det let piskede æg, brunes godt i smør og steges ca 5 min. Anrettes på et varmt fad, pyntes med lucernespirer og ½ ristet tomat.

Kartofler i butterdej:
Kartoflerne skrælles, rives på den grove side af rivejernet og vaskes godt i koldt vand. Sauteres i olie uden at brune, afkøles og kommes op på en plade butterdej som er rullet ud til det dobbelte, krydres med timian: Pladen lukkes sammen og pensles med æg i kanten og bages i en varm ovn ved 225º i ca 15 min.

Paprika Sauce:
1 løg
100 g bacon
3 tsk tomatpure
1 bouillonterning
¼ l piskefløde (evt. mere)
paprika

Løg og bacon skæres i terninger og ristes godt i smør, tilsættes terning, paprika, tomatpure og piskefløde, koges jævn i ca 10 min, smages til med salt, evt. lidt mere paprika og lidt smør.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.576 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?