Logo

Bucatini med bondesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spsk olivenolie
250 g champignon
1 aubergine
2 fed hvidløg, pressede
825 g flåede tomater på dåse
500 g bucatini eller spaghetti
salt og peber
2 spsk persille, hakket
 
Skær champignonerne i skiver og auberginen i små tern.
Varm olien på en pande og steg grønsagerne med hvidløg i 4 min.
Tilsæt de let knuste tomater med væde og lad saucen simre under
omrøring i 15 min.
Mens saucen koger, koges pastaen i rigeligt saltet vand til den er netop mør. Afdryp pastaen godt i en sigte og hæld den tilbage i gryden.
Tilsæt saucen, hakket persille samt salt og peber.
Pastaen vendes godt.
Server straks i varme tallerkener.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.591 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her