Logo

Bulgurkylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 stor kylling
1 l vand
10 peberkorn
2 tørrede grønne citroner eller saft af 1 citron
1 snittet løg
 
1/2 l bulgur
1 tsk salt
 
2 løg i ringe
100 g smør
1 tsk paprika
 
Kylling, peber, citronsaft, løg og vand koges i en gryde en time.
Suppen sies.
Benene fjernes og kyllingekødet skæres i mindre stykker.
Bulguren skylles og koges i suppen med kødet og salt i 10 min. ved svag
varme.
Så slukkes for varmen, og der lægges et klæde under låget i 10 min.
Løgene steges gyldne i smør, paprika tilsættes.
 
Bulguren anrettes på et fad, smør og løg hældes over.
Serveres med tzatziki og brød.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.223 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Cianfotta med oksekødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nudler a la BaliServer i skåle, gerne med pinde til og retten vil lede tankerne på ferie og varme lande -...
• Farspande med tortillaEn lækker mexicansk gæsteret. Sprøde tortillachips, fyrige chilifrugter og en krydret...
• Blommer, bagt, med sabayonneSpændende dessert med blommer, der bages med blandt andet rødvin, kanel og stjerneanis....
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os