Logo

Bulgursalat med lammesquashdeller og tzatziki

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bulgursalat med lammesquashdeller og tzatziki 

 

# Ingredienser

250 g bulgur
salt og peber
2 majskolber
1 agurk
250 g tomater
1 bundt fintsnittet forårsløg
2 + 1 spsk olie
½ citron, saft fra

400 g hakket lammekød
150 g squash
1 æg
½ dl havregryn
1 tsk stødt spidskommen
1 bundt mynte
1 fed hvidløg
250 g græsk yoghurt

salt og sort peber

Tilbehør: Pitabrød

 

* Tilberedning

Kog bulguren efter pakkens anvisning.

Skær majskernerne fri fra kolben og bland i bulguren sammen med halvdelen af agurken i tern, tomater i grove tern og halvdelen af forårsløgene.

Vend sammen med 2 spsk olie og citronsaften, og smag til med salt og peber.

Bland det hakkede kød med groftrevet squash, æg, havregryn, resten af det snittede forårsløg og spidskommen.

Hak mynten og kom en tredjedel i farsen sammen med et halvt fed knust hvidløg og 1 tsk groft salt.

Krydr med peber, og rør farsen sammen.

Form frikadeller og steg i olie, ca 6 min på hver side ved middel varme.

 

Riv resten af agurken og bland med resten af det knuste hvidløg og den græske yoghurt.

Smag til med salt og peber.

 

Energi pr person: 2611 kJ (624 kcal) Næring pr 100 g: Protein: 5,5 g. Kulhydrat: 12 g. Fedt: 4,6 g.

 

Brug madABCs Madplan til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 153 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?