# Ingredienser
250 g bulgur
salt og peber
2 majskolber
1 agurk
250 g tomater
1 bundt fintsnittet forårsløg
2 + 1 spsk olie
½ citron, saft fra
400 g hakket lammekød
150 g squash
1 æg
½ dl havregryn
1 tsk stødt spidskommen
1 bundt mynte
1 fed hvidløg
250 g græsk yoghurt
salt og sort peber
Tilbehør: Pitabrød
* Tilberedning
Kog bulguren efter pakkens anvisning.
Skær majskernerne fri fra kolben og bland i bulguren sammen
med halvdelen af agurken i tern, tomater i grove tern og halvdelen af
forårsløgene.
Vend sammen med 2 spsk olie og citronsaften, og smag til med
salt og peber.
Bland det hakkede kød med groftrevet squash, æg, havregryn,
resten af det snittede forårsløg og spidskommen.
Hak mynten og kom en tredjedel i farsen sammen med et halvt
fed knust hvidløg og 1 tsk groft salt.
Krydr med peber, og rør farsen sammen.
Form frikadeller og steg i olie, ca 6 min på hver side ved
middel varme.
Riv resten af agurken og bland med resten af det knuste
hvidløg og den græske yoghurt.
Smag til med salt og peber.
Energi pr person: 2611 kJ (624 kcal) Næring pr 100 g: Protein:
5,5 g. Kulhydrat: 12 g. Fedt: 4,6 g.
Brug madABCs Madplan til at gøre
aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende
retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +