Logo

Burger med stegte portobellosvampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Burger med stegte portobellosvampe


Vi har erstattet de alm. burgerboller med store, flotte portobellosvampe stegt i olivenolie - ren stenaldermad.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 10 min.


#

400 g magert hakket oksekød

1 knust fed hvidløg

friskkværnet peber

4 store portobellosvampe uden stok

1+1 spsk jomfruolivenolie

4 spsk mayonnaise, guacamole eller tomatsalsa

4 sprøde salatblade

1-2 store tomater

2 skiver rødløg

*

Ælt kødet sammen med hvidløg (kan udelades) og friskkværnet peber.

Form det til 2 flade bøffer.

 

Rens svampene, og steg dem på en middelvarm pande i ca. 5 min. på hver side.

 

Steg bøfferne på en varm pande med olie i 7-8 min. på hver side.

 

Anret bøfferne mellem svampene med mayonnaise, guacamole eller tomatsalsa og salatblade, tomatskiver og rødløg.

Server straks.

 

Burger med stegte portobellosvampe

 

TIPS: Find opskrift på guacamole her.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 3.942 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her