Logo

Cajungrillet laks og mango-avocadosalat med jordbær og sorte bønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Cajungrillet laks og mango-avocadosalat med jordbær og sorte bønner 

 

Cajungrillet laks og mango-avocadosalat med jordbær og sorte bønner

 

# Ingredienser

Mango-avocadosalat:

1 dåse sorte bønner

2 avocado

1 mango

1 grøn peberfrugt

150 g jordbær

1 lime, saft af

1 håndfuld koriander

salt og sort peber

 

Cajungrillet laks:

½ ubehandlet appelsin

1 fed hvidløg

1 tsk sød paprika

½ tsk spidskommen

1 tsk stødt koriander

½ tsk chiliflager

½ tsk fint salt

godt med sort peber

1 spsk vindruekerneolie

4 stykker laksefilet

 

* Tilberedning

Skyl bønnerne og kom dem i skål.

Skær avocado, mango, peberfrugt og jordbær i små tern og vend i bønnerne med limesaft og grofthakket koriander.

Krydr med salt og peber.

 

Riv skallen og pres saften fra appelsinen og bland med presset hvidløg, krydderier, salt, peber og olie.

Smør marinaden på fisken og grill den 5 min. pr side.

 

Energi pr person: 2214KJ/529Kcal. Næring pr 100 g: Protein: 8,4 g. Kulhydrat: 6 g. Fedt: 7,3 g.

 

 

Brug madABCs Madplan til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 920 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her