4 kyllingefileter 
olie smør eller margarine 
 
Krydderiblanding: 
1 tsk løgpulver 
1 tsk hvidløgspulver 
½ tsk cayennepeber 
½ tsk peber 
1 tsk paprika 
1 ½ tsk salt 
½ tsk blandet timian og oregano 
 
Ananasris: 
1 rød peberfrugt 
1 lille dåse majs (ca. 340 g) 
2 dl ris 
4 dl vand 
1 hønsebouillonterning 
1 lille dåse ananasskiver (ca. 230 g)
 
Bland først alle krydderierne. Begynd derefter at tilberede risene. 
Skær peberfrugten i små tern og hæld væden fra majsene fra. 
Varm lidt fedtstof i en tykbundet gryde. 
Læg peberfrugten og ½ spsk af krydderierne i, og svits dette et par 
minutter under omrøring. 
Tilsæt majs, ris, vand, og smuldr bouillonterningen deri. 
Kog op og rør rundt. 
Lad det så simre under låg til risene næsten er færdigkogt (se tid på 
pakningen). 
Steg i mellemtiden kyllingefileterne. 
Gnid disse ind i resten af krydderierne. 
Steg dem ved ikke alt for stærk varme til de har fået fin farve og er 
gennemstegte, 6-8 minutter på hver side. 
Skær ananasskiverne i tern, og bland dem, samt så meget væde som 
ønskes, ned i risene. 
Lad dette koge nogle minutter, til rísene er helt færdige. 
Læg kyllingen ovenpå risene og servér!