Logo

Cajunkylling med ananasris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 kyllingefileter
olie smør eller margarine
 
Krydderiblanding:
1 tsk løgpulver
1 tsk hvidløgspulver
½ tsk cayennepeber
½ tsk peber
1 tsk paprika
1 ½ tsk salt
½ tsk blandet timian og oregano
 
Ananasris:
1 rød peberfrugt
1 lille dåse majs (ca. 340 g)
2 dl ris
4 dl vand
1 hønsebouillonterning
1 lille dåse ananasskiver (ca. 230 g)
 
Bland først alle krydderierne. Begynd derefter at tilberede risene.
Skær peberfrugten i små tern og hæld væden fra majsene fra.
Varm lidt fedtstof i en tykbundet gryde.
Læg peberfrugten og ½ spsk af krydderierne i, og svits dette et par
minutter under omrøring.
Tilsæt majs, ris, vand, og smuldr bouillonterningen deri.
Kog op og rør rundt.
Lad det så simre under låg til risene næsten er færdigkogt (se tid på
pakningen).
Steg i mellemtiden kyllingefileterne.
Gnid disse ind i resten af krydderierne.
Steg dem ved ikke alt for stærk varme til de har fået fin farve og er
gennemstegte, 6-8 minutter på hver side.
Skær ananasskiverne i tern, og bland dem, samt så meget væde som
ønskes, ned i risene.
Lad dette koge nogle minutter, til rísene er helt færdige.
Læg kyllingen ovenpå risene og servér!
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.772 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?