Logo

California-kotelet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

California-kotelet

 

Svinekød til havegrillen, en raffineret sammensætning af svinekød, pærer og tranebær.

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 20 min.

 

#

4 store, magre koteletter med eller uden ben

3 spsk olie

2 spsk citronsaft

1 spsk honning

1-2 kviste estragon eller frisk timian

4 pærer

1 citron

150 g friske tranebær (eller frosne)

*

1. Bank evt. koteletterne med hånden, hvis de er meget tykke.

 

2. Pisk olie, citronsaft, honning og friske blade af estragon eller timian sammen.

Koteletterne pensles med marinaden.

 

3. Steg koteletterne over grillen 3-4 min på hver side.

 

4. Flæk pærerne og fjern kernehuset.

Dryp dem med citronsaft, pensl dem med kødmarinaden og læg dem med snitfladen nedad på grillristen.

De skal kun have et par minutter.

 

5. Læg de friske eller frosne tranebær i en lille kasserolle.

Drys evt. lidt sukker over og kom 2-3 spsk kogende vand ved.

Lad tranebærrene koge, men kun lige akkurat til de brister.

 

6. Der hører en skål salat og lune flûtes til koteletterne.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.481 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken fridag er det bedst at undvære?





Effektiv reklame - klik her