Logo

Camembert-raclette

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 flûtes
400 g camembert
2 æg
5 spsk fløde
100 g rasp
50 g koldt smør
4 spsk olie
8 spsk solbærsyltetøj
 
Flutene skæres på skrå i tykke skiver og ristes oven på raclette-grillen.
Camemberten skæres i 1 cm. tykke skiver og anrettes på et fad.
Æggene slås ud og piskes med en gaffel med fløden, og raspen blandes i.
Æggemassen hældes i 6 små skåle, og der sættes en skål ved hver plads.
Smørret hakkes i små klumper og anrettes på en tallerken.
Olien hældes i en lille skål.
Syltetøjet fordeles i 6 små skåle, og der sættes en skål ved hver plads.
Først varmes lidt olie i panden.
Osteskiverne lægges i den varme olie, der hældes lidt æggemasse
henover, og øverst fordeles nogle smørklumper, og det hele steges, til
æggemassen er gylden.
Den stegte camembert spises med flûte og solbærsyltetøj til.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.030 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?