Logo

Carribean Wraps

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4-6 personer

400 g papirtynde bøffer i strimler (oksekød)
2 dl jasmin ris
1 ps wokblanding a 500g dybfrossen
1 spsk smør eller margarine
1 dl revet ost
1 lille rødløg i skiver
1 pose wrap
1 pose burrito spice mix
2 dl pineapple salsa

Tilbered kødet efter anvisningen på Burrito Krydderimix posen. Kog risene. Svits wokgrønsagerne i smørret. Fordel alt fyldet i de varme tortillas. Fold tortillaerne efter anvisningen på pakken. Kom smørrebrødspapir eller aluminiumsfolie udenom tortillaerne. Klar til servering.
--
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.614 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mørbrad a l'orangeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Dyreryg med bønner, savojkål og tomatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Osso buco + Farmors æblekageHer er en dejlig opskift på et samlet måltid til en speciel dag eller hvis du får gæster i...
• Mandeltærte med blommer og vanilleisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os