Logo

Carry svinebov med kål og kanel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
600 g udbenet svinebov
2 løg (ca. 200 g)
1 spsk olie
1 stang kanel
2 spsk carry
2 spsk hvedemel
300 g cherrytomater
800 g hvidkål, spidskål eller savoykål

Tilbehør:
41/2 dl ris
250 g gulerodsterninger
40 g rosiner

Skær kålen i strimler og kom den i en gryde med 6 dl kogende vand tilsat ½ tsk salt. Kog kålen i 4-5 minutter og hæld den derefter i en sigte (vandet gemmes).

Pil og halvér løgene, skær dem i skiver og svits dem i olien i en tykbyndet gryde.
Skær svinekødet i store stykker.
Brun kødet på en pande og kom det i gryden.
Tilsæt carry, kanel og hvedemel og bland det hele godt.
Tilsæt kålvand til det dækker kødet.
Lad det simre under låg i ca. 30 minutter.
Smag til med salt og peber.
Halvér tomaterne og bland dem i lige før gryden tages af.
Kog risene med gulerodsterningerne.
Tilsæt rosiner når risene er kogt.
Anret kålen i et varmt fad og hæld kødblandingen over.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.578 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?