Logo

Castillansk lammekølle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 fed hvidløg
olivenolie
50 g smeltet svinefedt
1 spsk paprika
½ tsk kommen
½ tsk oregano
1 tsk rosmarin
1 ½ kg lammekølle
1 løg
1 laurbærblad
2 dl rødvin
2 dl vand
3 citroner

Pil og pres hvidløgsfeddene, bland det i olivenolien sammen med det smeltede svinefedt og krydderierne. Gnid det over lammekøllen.
Pil løgene og læg dem i bradepanden sammen med laurbærbladet, vin og vand.
Stil bradepanden ind nederst i ovnen.
Steg lammekøllen på rist midt i ovnen i ca. 45 min ved 225º.
Hæld stegeskyen i en gryde, dæmp varmen til 200° og steg lammekøllen til den er færdig. Stik en kødnål ned i – væsken, der kommer op skal være næsten helt klar, hvis du ønsker den rosastegt. Lad køllen hvile indpakket i alufolie i min., før du skærer den ud.
Imens fjerner du løg og laurbærblad fra stegeskyen og koger den ind i ca. 10 min.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.811 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?