Logo

Catalansk fasan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 hele fasaner eller 4 fasanbryster
100 g druer uden sten
250 g champignons i skiver
100 g tomat concassé ( tomat uden skin og kerner )
50 g smør
1 bdt finthakket persille

De rensede fasaner duppes tørre. Krydres med salt og peber.
Steges i en gryde i ca. 35 min.
Lad fasanerne hvile under låg i ca. 10 min.
Anvendes kun brysterne, steges disse på en pande i lidt fedtstof, i ca. 3 min. på hver side ved god varme.
Krydres med salt og peber.
På samme pande ristes de skivede champignons lige inden serveringen. Tilsæt druerne, tomat og hakket persille.
Fasanen deles i stykker (bruger man kun bryster, serveres der et bryst
på hver tallerken.) man anretter de frisk stegte grønsager / frugt oven
på kødet inden servering.
Hertil anbefales ristede kartofler eller timianstegte kartofler.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.867 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?