Logo

Cevapcici - bosniske frikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Cevapcici - bosniske frikadeller

 

Cevapcici hedder de bosniske "frikadeller", som er nemme at lave og gode på grillen.

Arbejdstid: 2.0 min. Stegetid: 8 min. Ikke fryse-egnede (Til 2 personer. Er du alene så halver portionen.)

 

#

250-300 g hakket kød (okse, lam eller svin)

1 spsk olie

2-4 pitabrød

grøn salat

1 rødløg (tynde skiver)

1 peberfrugt (i skiver)

2-3 spsk cremefraiche 9% eller 18%

 

Krydderiblanding:

¼ tsk bagepulver

¼ tsk cayenne

¼ tsk paprika

¼ tsk groft salt

½ tsk knust sort peber

1 fed hvidløg (knust)

1-2 spsk vand

*

 

Bland krydderier og vand og lad blandingen stå i ca. 2 min.

Tilsæt kødet og rør det sammen.

Form kødet til små pølser (tommelfinger-størrelse) og steg dem på en varm pande med olie eller pensl dem med olie og steg dem på en varm grill.

De skal have 5-10 min. - alt efter tykkelse.

Server i lune pitabrød med salat, rødløg, peberfrugt og cremefraiche.

 

TIPS: Smør hænderne med olie, når farsen skal formes. Så klistrer det ikke.

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 44 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Meat loaf med champignon og bagte tomater1 time, ja, men den passer stort set sig selv det meste af tiden. En virkelig lækker ret,...
• Bøfsandwich de luxeDen jyske model på en luksusudgave af den kendte bøfsandwich. Bøffen er tilberedt af...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os