Logo

Champignon og brødsalat - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Spis noget let i aften

Spis noget let i aften

 

8 skiver rugbrød

4 æg

4 spsk let- eller minimælk

havsalt og friskkværnet peber

2 spsk solsikkeolie

2 bundter radiser

400 g champignon

1 hovedsalat

250 g kvark

1 tsk tomatpuré

6 spsk let- eller minimælk

1 spsk solsikkeolie

1 spsk æbleeddike

*

A. Skær brødet i tern.

Pisk æg og 4 spsk mælk og krydr med salt og peber.

Varm 2 spsk olie op, vend brødternene i æggeblandingen og steg dem gyldenbrune i olien.

B. Skyl radiser, champignoner og salat og skær det hele i små stykker.

C. Rør kvark med tomatpuré, 6 spsk mælk, olie og eddike til en salatdressing og smag den til med salt og peber.

Hæld dressingen over salaten.

 

Per Portion 1722/411 kJ/kcal. 25 g protein. 17 g fedt. 37 g kulhydrat. 10 g fibre

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.021 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pølser med kartoffelmos i fadEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grillstegt røget makrel med fyld En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Farmerbøf med selleripuré,. tranebærkompot og hasselbackkartoflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Belgisk risbudding Denne opskift stammer, som navnet antyder, fra Belgien hvor den er kendt som rijspap. I...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os