Logo

Champignonsuppe med kartofler og brødtern

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Champignonsuppe med kartofler og brødtern


En fyldig og mættende champignonsuppe med fyld af kartofler, en lækker suppe som er hurtig at lave og servere fx til aftensmad.

Til 4 personer. Kogetid: 60 min.


#

6  kartofler gerne nye
250 g friske champignon (eller ca. 20 stk tørrede)
4 fed hvidløg
4 stilke frisk persille
50 g smør eller margarine
salt og peber
1–1,5 l kogende vand
2 bouillonterninger
4 spsk fløde eller crèmefraîche
2-4 skiver brød, skåret i tern

*


Kartoflerne skrælles og skæres i terninger.
Champignonerne renses og skæres i skiver.
Hvidløg og persille hakkes fint.
Smørret eller margarinen smeltes i en mellemstor gryde.


Kartofler og champignons kommes i og vendes nogle minutter i fedtstoffet, mens der røres i gryden.
Derefter tilsættes hvidløg, persille, salt og peber, og når det er godt blandet, hældes det kogende vand og bouillonterningerne i.

 
Suppen skal koge ved svag varme i en times tid, og når gryden er taget af, tilsættes de 4 spsk fløde.


Rist brødtern i smør (rigeligt) eller olivenolie og drys over suppen.  
Suppen kan nu  serveres.

 

Champignonsuppe med kartofler og brødtern

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.397 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?