Logo

Chili-gryde med kartoffel-sellerimos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
¾ kg oksebov
1 spsk olie
2 røde chilipeber
2 løg
3 fed hvidløg
1 tsk kanel
1 tsk oregano
salt
peber
4 tomater
2 dl vand
4 skiver frisk ananas
50 g mørk bitter chokolade

Mos:
1 ¼ kg kartofler
½ kg knoldselleri
4 dl mælk
salt
peber

1 flûte

Skær kødet ud i tern på 1x1 cm.
Flæk chilierne og fjern frøene.
Hak derefter chili, løg og hvidløg fint.
Svits det hele i olien i en tykbundet gryde.
Tilsæt krydderier, tomater udskåret i tern samt vand.
Lad det hele småsimre under låg i ca. 1 time til kødet er mørt.
Når kødet er mørt, tages gryden af varmen.
Chokoladen brækkes i småstykker og piskes i saucen.
Skær ananas i ½ cm. små tern og kom dem ned til retten og smag til
sidst saucen til med salt og peber.
Kartoffel-sellerimos:
Skræl kartofler og selleri.
Skær dem i mindre stykker og kog dem i rigeligt vand 20-30 minutter,
til de er helt møre.
Hæld vandet fra og purer grønsagerne med en puresi eller mos dem
med et piskeris.
Tilsæt varm mælk til konsistensen er pasende.
Smag til med salt og peber og server mosen til chili-gryden.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.665 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?