Logo

Chili med peberfrugter, majs og chorizo

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chili med peberfrugter, majs og chorizo

 

Chili con carne er en ret, som kan varieres i det uendelige med forskellige grønsager og kødtyper. Her i en udgave med majs og den stærke spanske pølse chorizo, som giver masser af smag fra røget paprika.

Arbejdstid: 30 min. Koge/stegetid: 25 min. Fryse-egnet. 4 personer

 

#

1 rød peberfrugt

1 grøn peberfrugt

2 løg

1 spsk olie

250 g chorizopølse

2 dåser kidneybønner

2 dåser hakkede tomater

2 fed hvidløg

1 tsk stødt spidskommen

200 g frosne majskerner

salt og peber

 

Tilbehør:

4 dl jasminris

1 bundt koriander

evt. chilisauce, fx Tabasco

*

 

Rens peberfrugterne og skær dem i terninger.

Pil løgene og hak dem.

Svits løg og peberfrugter i en gryde med olie i 5 min., til grønsagerne dufter.

Skær pølsen i skiver og svits den med et øjeblik.

Si lagen fra bønnerne og hæld dem i gryden sammen med tomater, knust hvidløg og spidskommen.

Lad gryde- retten simre i 15 min.

Rør majsene i retten, kog op og smag til med salt og peber.

Server retten med kogte ris og et drys frisk koriander.

Sæt evt. chilisauce på bordet til dem, der kan lide maden ekstra stærk.

 

Chili med peberfrugter, majs og chorizo

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.142 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?