Logo

Chili skinke fad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 kg hamburgerryg (kogt i skiver)
2-3 peberfrugt (alle farver minus grøn)
250 g champignon
1 ps. pizzaost
1/2 l piskefløde
1/2 flaske Kraft chilisauce
Ris helst basmati
Gode flûtes
 
Kogt hamburgerryg i skiver lægges i bunden af et ovnfast fad.
Peberfrugt i strimler (skåret på langs af frugten) svitses i meget varm olie
(helst raps) og lægges oven kødet.
Champignon (rå eller ristet efter eget valg) i skiver lægges i fadet.
Osten drysses over.
Fløden piskes til skum og blandes med chilisaucen og massen hældes over
som top på fadet.
I ovnen ved 200ºC i 20-30 min. 
Serveres med ris og flûtes.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.456 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fynsk grydeandEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Quesadillas 2Disse quesadillas kan man lave allerede om formiddagen: Dækket af plastfolie kan de holde...
• Græsk farsbrød og agurkesalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Creme caramelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os