Logo

Chili tournedos el mejor

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chili tournedos el mejor

 

el mejor = den bedste - Klassisk opskrift på god mad til en god aften - nem menu med tournedos som den serveres i spansk talende lande, der vil imponere gæsterne.

4 personer. Arbejdstid: 0-15 min. Samlet tid: 45 min.

 

# Ingredienser

Chili tournedos:

1 kg kartofler

1 gl. chili pesto

4 spsk olie

1 nip havsalt

4 tournedos af oksemørbrad

50 g soltørrede tomater

100 g revet ost

1 gl. aïoli hvidløgsdip

*

Vask eller skræl kartoflerne og skær dem ud i både.

Fyld dem i en frysepose sammen med olie og halvdelen af chili pestoen.

Ryst posen og fordel kartoflerne på en bradepande.

Drys med havsalt.

Bag kartoflerne øverst i ovnen ved 225 °C, indtil de er gyldne (ca. 30 min)

 

Brun bøfferne på begge sider i lidt olie på en varm pande.

Læg bøfferne i et ovnfast fad og smør dem med resten af pestoen.

Top dem med de soltørrede tomater og osten.

Gratinér dem i ovnen ved 225 °C i ca. 10 minutter.

 

Anret og nyd kartoffelbådene sammen med aïolien.

Serveres med grøn salat og dressing, fx Thousand Island

Vil du også have sauce til, så prøv med Rødvinssauce.


TIPS: En mørbrad er en kødudskæring fra en muskel på indersiden af rygsøjlen. Alt efter dyret kaldes den svinemørbrad, kalvemørbrad, oksemørbrad eller lammemørbrad.

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 926 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?