Logo

Chili verde con carne fra Mexico

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg magert oksekød
7 grønne chilier
1 spansk løg
4 fed hvidløg
2 spsk smeltefedt
1/2 l oksebouillon
1 spsk hvedemel
2 laurbærblade
1/2 tsk pulveriseret kommen
1/2 tsk oregano
Salt - friskkværnet peber
Kogte røde bønner
Ris

Kødet trimmes for fedt og skæres i tern.
Hvidløget svitses let, så kommes løget i og brunes, herefter bringes i kog og simrer en times tid.
Så blandes krydderierne med melet og tilsættes.
Koger indtil kødet begynder at trævle.
Serveres med varme røde bønner og ris.
Øl eller kraftig rødvin passer til gryderetten.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.867 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Barbecuemarinerede kinarejer på grillLækre kinarejser, der sættes på grillspyd og marineres i et døgn. Spydene kan både grilles...
• Lammeryg med GemüseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brunkål med flæsk og pølseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ananasfromage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!