Logo

Chop Suey med kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
250 g kyllingekød i strimler
75 g gulerødder
75 g voksbønner
125 g blomkål
125 g hvidkål
50 g bønnespirer
50 g bambusskud
1 løg
2 tsk pulv. ingefær
3 dl kyllingebouillon
2 tsk sød soya sauce
1 tsk gourmet pulver (Vetsin)
Maizena hvedemel

Kog ris eller pasta som angivet på pakken. Hold dem/det varm. Kom olie i en wok og lynsteg løg og ingefær heri. Tilsæt kyllingekødet og de fintsnittede grønsager lidt efter og lynsteg det hele. Tilsæt nu bouillon, gourmet pulver og soya sauce. Lynsteg et par min. og jævn retten med lidt Maizena hvedemel. Serveres på en tallerken for sig med tilbehøret ved siden af.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.932 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?