Logo

Chop Suey med kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g kyllingekød i strimler
75 g gulerødder
75 g voksbønner
125 g blomkål
125 g hvidkål
50 g bønnespirer
50 g bambusskud
1 løg
2 tsk pulv. ingefær
3 dl kyllingebouillon
2 tsk sød soya sauce
1 tsk gourmet pulver (Vetsin)
Maizena hvedemel

Kog ris eller pasta som angivet på pakken. Hold dem/det varm. Kom olie i en wok og lynsteg løg og ingefær heri. Tilsæt kyllingekødet og de fintsnittede grønsager lidt efter og lynsteg det hele. Tilsæt nu bouillon, gourmet pulver og soya sauce. Lynsteg et par min. og jævn retten med lidt Maizena hvedemel. Serveres på en tallerken for sig med tilbehøret ved siden af.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.611 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Oksekød i grøn karryEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fasan med spinat og pære med tyttebærskumFasan er det mest udbredte vildt herhjemme. Kødet er ret lyst og kan minde om kylling, men...
• Pasta med champignon og grønne bønnerPastaen er vendt med en cremet champignonsauce, og de grønne bønner koges med i...
• Melonsorbet med pernodEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os