
# Ingredienser
4 spid:
400 g kalkunbryst skåret i tern
40 g løg
40 g peberfrugt
hvidløgssalt
røget paprika
* Tilberedning
Skær dit kalkunbryst i store tern og vend det sammen med
hvidløgssalt og røget paprika i en tør rub, gerne 4-5 timer.
Kom kalkunstykkerne på spid. Grillspiddene grilles til kødet er gennemstegt.
Grill stykker af peberfrugter og løg i kvarte sammen med grillspiddene.
Energi: 454 kJ/108,2 kcal. Næring pr 100 g: Protein: 20,2 g.
Fedt: 2,2 g. Kulhydrat: 2,1 g.

INFO: Churrasco er
det portugisiske og spanske navn på oksekød eller grillet kød mere generelt.
Det er et fremtrædende træk i køkkenet i Brasilien, Uruguay og Argentina. Det
relaterede udtryk churrascaria forstås for det meste som et steakhouse.
Brug madABCs Madplan til at gøre aftensmaden både bedre og
nemmere med masser af nye kreative og velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad
til 1, Mad
30 min, Sæson og Grill +