Logo

Cianfotta med oksekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
250 g aubergine
2 spsk salt
4 mellemstore løg
3 stænger bladselleri
500 g oksetykkam eller oksebov skåret i strimler
1 spsk italiensk olivenolie
2 dl oksebouillon
1 ds flåede, hakkede tomater
1 tsk salt
¼ - ½ tsk Sel de vie peperoncino
1 rød peber
250 g courgette
300 g kartofler
1 dl friske groft hakkede basilikumblade

Tilbehør:
400 g madbrød.

Auberginen skæres i terninger og drysses med salt.
Trækker ca. 30 min. og skylles.
Løgene hakkes. Bladsellerien skæres i skiver.
Kødet svitses i olien i en stegegryde. Løg og bladselleri svitses med. Bouillon, flåede tomater, salt og peperoncino tilsættes.
Snurrer sammen ¾ time.
Peberfrugten renses for stilk og kerner og skæres i terninger.
Courgetten skæres i kvarte skiver. Kartoflerne skæres i terninger.
De øvrige grønsager og basilikum tilsættes.
Snurrer sammen Ca. 20 min.
Smages til.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.011 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Om tørklædeforbud i skoler?



Effektiv reklame - klik her