Logo

Çilbir

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
40 g margarine
6 æg
6 store skiver toastbrød
300 ml yoghurt
1 tsk salt
1/2 tsk friskkværnet peber
1/2 tsk kommen
25 g smeltet margarine
1 tsk paprika
 
Smelt de 40 g margarine på en stor stegepande, Knus æggene over den
og de steges til de ikke mere er flydende.
I mellemtiden ristes toastbrødet og lægges på en serveringstallerken.
1 spejlæg lægges på hver skive brød.
Yoghurten piskes sammen med salt, peber, kommen indtil den er cremet i
konsistensen (dette kan evt. gøres et stykke tid i forvejen, og blandingen
sættes i køleskabet).
Hæld yoghurt-blandingen over æggene.
Smelt yderligere 25 g margarine og bland det med paprika, og kom dette
over æggene.
Retten serveres umiddelbart herefter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 490 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kinesisk Chop SueyEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Torsk med smagEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylling i sennepssauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Is af skyr med brombærSkyr-is med brombær og vanilje. Skyr er kort fortalt et syrnet mælkeprodukt der minder...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os