Logo

Cirkusgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 løg
800 g kalkunkød i tern
30 g margarine
3 dl hønsebouillon
3 dl tomatpuré
3 laurbærblade
1 ½ tsk paprika
1 spsk majsstivelse
2 dl fløde 13%
1 dl syrnet fløde 9%
200 g cocktailpølser
500 g ærter
1 tsk salt
peber

Hak løget og svits det sammen med kalkunkødet.
Bouillon, tomatpuré, laurbærblade og paprika tilsættes.

Majsstivelse røres ud i fløde og syrnet fløde og tilsættes.
Retten snurrer 10 minutter.
Cocktailpølserne halveres og tilsættes sammen med ærterne.
Det varmes igennem og smages til med salt og peber.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.638 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?