Logo

Citron- og yoghurtmarineret kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Citron- og yoghurtmarineret kylling

 

Forkæl dine smagsløg med denne kyllingeopskrift. Marinaden kræver lidt ekstra tid, men det betaler sig i sidste ende når den grillede kylling kommer på bordet.

4 personer. Arbejdstid: 15-30 min. Samlet tid: 2 timer.

 

# Ingredienser

1 terning hønsebouillon

2 spsk vand

150 ml yoghurt

1 spsk citronskal

1 citron, saft fra

1 tsk oregano

1 tsk paprika

2 fed hvidløg

1 spsk olie

1 hel kylling

*

Opløs en bouillonterning i vand.

Forbered en marinade ved at blande bouillon, yoghurt, citron saft, citron skal, oregano, paprika, hvidløg og olie.

Bland det godt.

Parter kyllingen i 8 stykker med en skarp kniv.

Start med at skære kyllingen over i to halve ved brystbenet.

Skær derefter begge lår og vinger af i ledet.

Del brystet i to.

Vend kyllingen i marinaden og sørg for, at den er dækket til.

Lad den stå og trække.

Grill kyllingen over mellem varme i 20-30 minutter eller til det er gennemstegt.

Server fx med ris, en grøn salat og/eller flûte

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 536 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Dampet kylling med slikporrerPrøv denne fine anretning med dampede porrer og kyllingebryst et godt alternativ til al...
• KyllingesalatHar du en rest kogt eller stegt kylling på køl eller frys, så er denne dejlige...
• Kylling saltimboccaDen italienske ret, saltimbocca, laves traditionelt med kalvekød, men her har vi brugt...
• Pærer Belle HeleneBelle betyder smuk og denne klassiske dessert er virkelig både smuk og lækker
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!