Logo

Citron- og yoghurtmarineret kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Citron- og yoghurtmarineret kylling

 

Forkæl dine smagsløg med denne kyllingeopskrift. Marinaden kræver lidt ekstra tid, men det betaler sig i sidste ende når den grillede kylling kommer på bordet.

4 personer. Arbejdstid: 15-30 min. Samlet tid: 2 timer.

 

# Ingredienser

1 terning hønsebouillon

2 spsk vand

150 ml yoghurt

1 spsk citronskal

1 citron, saft fra

1 tsk oregano

1 tsk paprika

2 fed hvidløg

1 spsk olie

1 hel kylling

*

Opløs en bouillonterning i vand.

Forbered en marinade ved at blande bouillon, yoghurt, citron saft, citron skal, oregano, paprika, hvidløg og olie.

Bland det godt.

Parter kyllingen i 8 stykker med en skarp kniv.

Start med at skære kyllingen over i to halve ved brystbenet.

Skær derefter begge lår og vinger af i ledet.

Del brystet i to.

Vend kyllingen i marinaden og sørg for, at den er dækket til.

Lad den stå og trække.

Grill kyllingen over mellem varme i 20-30 minutter eller til det er gennemstegt.

Server fx med ris, en grøn salat og/eller flûte

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 796 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?