Logo

Citron-orange marineret laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5-600 g fersk laks i meget tynde skiver (skåret som røget laks)
1 citron,saften heraf
½ appelsin, saften heraf
¼ dl olivenolie
salt
lidt sukker

Servering:
½ agurk uden kerner og skræl
3 spsk citronsaft
salt
peber
1 spsk olivenolie

Læg lakseskiverne i et fad eller på portionstallerkner. Drys laksen med lige dele salt og sukker og lad den stå koldt ca. 30 min. Pisk en marinade af citrussaft og olivenolie og hæld det over fisken.
Lad det stå 20-30 min inden servering.
Tilbered en salsa af agurk, som hakkes fint. Pisk citronsaft med salt og peber til en marinade. Lad agurken trække med marinaden, mens laksen trækker.
Fordel agurkesalsaen ovenpå laksen som en lille , tæt bunke. Pynt med et blad salat eller grønt og server med brød og cremefraiche-dressing.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.590 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her