Logo

Citronmarinerede kyllingelår

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8-12 kyllingelår
4-6 spsk citronsaft
2-3 spsk olie
salt og peber
 
Pisk citronsaft, olie, salt og peber sammen.
Kom det i en frostplastpose sammen med kyllingelårene.
Mariner dem i køleskabet ca. 2 timer.
Marinaden kan evt. tilsættes 2 tsk hakket citrontimianblade.
Kyllingelårene grilles ca. 30 min.
De skal være helt gennemstegte, dvs. kødet skal løsnes let fra benene og
saften skal være klar.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.600 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her