Logo

Cog au vin - poulard i vin - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 personer. Trykkoger: 10+5 min. - alm. gryde: ca. 45 min.

# Ingredienser

1 poulard
100 g fersk flæsk, I tern
25 g smør/margarine
250 g skalotteløg
250 g champignon, i halve
2 fed hvidløg, knust
1 nellike
1 laurbærblad
¼ tsk timian
salt, peber
1 dl rødvin eller hvidvin
½ dl bouillon (vand + suppetern)
2 spsk persille
Smørbolle af: 25 g smør/margarine og 1 spsk hvedemel

* Tilberedning

Del poularden i 8 stykker og gnid dem med salt og peber.
Steg flæsketerningerne i gryden til de er gyldne og fedtet smeltet af, tag dem op og tilsæt smør eller margarine.
Brun skalotteløg og champignon heri, tag dem op.
Kom poulardstykkerne i gryden og brun dem.
Tilsæt hvidløg, krydderier, vin og bouillon.
Trykkog 10 minutter - afkøl hurtigt.
Tilsæt skalotteløg og champignon, bring gryden på tryk igen og trykkog 5 minutter - afkøl hurtigt.
Fjern laurbærblad og nellike.
Læg poulardstykkerne i et halvdybt fad.
Jævn saucen med en smørbolle rørt af smør og hvedemel.
Tilsæt flæsketerningerne, varm dem igennem og hæld saucen over poulardstykkerne.
Server flûte eller løse ris til.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.417 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her