Logo

Cordon Bleu m/stegte nudler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
10 stk Cordon Bleu

400 g frisk pasta (Tagliatelle)
200 g løg i skiver
3 fed hvidløg
1 stk rød peber
4 spsk jordnøddeolie
250 g hvidkål, fint snittet
8 stk forårsløg, snittet
2 spsk valnødder
2 spsk soyasauce

Gordon Bleu varmes i ovnen ved 200° i ca. 15 min.
Pastaen koges i let saltet vand tilsat lidt olie.
Hæld vandet fra nudlerne og skyl dem i koldt vand.
Løg, hvidløg og rød peber svitses til løgene er bløde.
Tilsæt hvidkål, forårsløg og hakkede valnødder.
Forsæt under omrøring til grønsagerne er møre, men sprøde.
Tilsæt nudler og smag til med soyasauce.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.211 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Wokstrimler med grove grønsagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kødfars med tomater i ovn.En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Balinesisk kødgrydeDenne balinesiske gryderet kan laves på både oksekød, lam eller svin afhængigt af, hvad...
• Æbleskiver med gærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!