Logo

Coronation Chicken

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2-2 1/2 kg høne
2 løg
1 gulerod
20 g smør
1/2-1 spsk karrypasta
1 spsk tomatpure
1 1/4 dl rødvin
1 citron
1 1/4 kop mayonnaise
1 1/4 dl fløde
1 spsk abrikos marmelade
1 laurbærblad
salt, friskkværnet peber
2 duske brøndkarse
 
Vælge en kasserolle der passer til hønen.
Skær citronen i halve og kom dem i hønen.
Læg hønen i kasserollen og tilsæt grønsagerne, krydr med salt og peber.
Fyld kasserollen med vand til det dækker 2/3 af hønen og bring det i kog.
Læg låg på og kog høne 1 1/2 timer, til saften er klar.
Når hønen er kogt, lægges den i en stor skål til afkøling.
Når hønen er kølet af, fjernes hud og knogler.
Derefter skæres den i små stykker.
Løgene skæres i kvarte og steges bløde i lidt smør.
Derefter tilføjes tomatpure, vin, laurbærblad, karrypasta og citronsaft og simrer ca. 10 minutter.
Tilsæt marmelade og si saucen.
Lad det svale lidt.
Pisk mayonnaisen i saucen og vend derefter fløden i.
Pres det sidste saft fra den halve citron og vend hønsekødet i.
Pynt med et par duske af brøndkarse.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 784 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Spansk KlipfiskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KalkunmedaljonerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegte skrubber med basilikumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Squash-ostesouffleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os