Logo

Cowboytoast med kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Cowboytoast med kylling

 

Den velkendte cowboytoast er med oksekød i, men her erstattet med kylling og det smager ligeså lækkert og dertil en lækker hjemmerørt remoulade. Se opskriften her.

Til 4 personer

 


# Ingredienser

600 g hakket kyllingekød

røget salt

sennep

kapers

8 skiver groft toastbrød

4 spsk røget ketchup

4 spsk sennep


Remoulade:

½ blomkål, skåret i små buketter

1 fennikel skåret i små tern

½ broccoli, skåret i små stykker

1 stængel blegselleri, skåret i små tern

½ rødløg, finthakket

3 dl skyr

1 øko citron

2 spsk karry, ristet på en tør pande

salt og peber


* Tilberedning

Bland blomkål, fennikel, broccoli, blegselleri og rødløg i en skål.

Rør skyr, citronsaft og citronskal, karry, salt og peber sammen.

Vend grønsagerne med dressingen, og lad det trække lidt.

Hvis du synes, at remouladen er for grov, så kom det hele op i en blender, og kør i 1 minut.


Bland kylling med røget salt, sennep og kapers, og form farsen til 4 bøffer a 150 g.

Grill bøfferne i 2-3 minutter på hver side.

Rist toastbrødene på grillen. 


Smør brødene: 4 med røget ketchup og 4 med sennep.

Læg bøfferne på brødet, kom remoulade på, og slut af med toastbrød.



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.399 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her