Logo

Cremet broccolisuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Cremet broccolisuppe

200 g broccoli

100 g porre

50 g løg

100 g kartoffel

1,25 l vand

2 stk bouillonterning

100 g friskost 4%

salt

100 g rejer eller kyllingeterninger (hvis suppen serveres som hovedret)

 

Skær broccoli, porre, løg og skrællet kartoffel i grove stykker.

Kom grønsagerne i en gryde med vand og bouillonterning.

Kog suppen til alle grønsagerne er meget møre (ca. ½ time).

Blend grønsagerne i en blender, tilsæt friskost og blend også det med i suppen.

Smag til med salt og peber.

 

Server som forret, som den er, eller som hovedret, fx med valnøddebrød og rejer eller kyllingeterninger.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,2 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.992 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grillede auberginer og peberfrugter - Bohémienne Bohémienne er et andet ord for sigøjner, og ingen, synes at vide, hvorfor denne enkle ret...
• Risttafel med poppadomsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grønsagsspaghetti med kylling i cremet svampesauceMed denne cremede svampesauce med kylling får du nemt sneget lidt ekstra grønsager...
• Dessertfondue med vanillecreme og hindbærmarengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os