Logo

Cremet jordnøddekylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 spsk vegetabilsk olie
1 spsk rød karrypasta
500 g kyllingebrystfilet i tern uden skind
2 1/2 dl kokosmælk
1 spsk fishsauce
1 spsk brun farin
50 g grovkornet jordnøddesmør
citronbåde til pynt
 
Varm olien op i en wok eller sauterpande.
Tilsæt karrypasta og steg i 1 minut.
Rør kyllingetern i og sauter dem gyldenbrune i 4-5 minutter.
Tilsæt alle resterende ingredienser undtagen citronbåde og kog op.
Skru ned for blusset og lad simre uden låg i 10-12 minutter, til saucen
begynder at tykne.
Server retten med dampkogte, langkornede ris og citronbåde.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 908 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hvidvinsdampet stenbiderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sprængt oksebryst med peberrodssauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KalkuntærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gammeldags æblekage fra LyøOpskriften er fra før år 1800, men den tilberedes den dag i dag
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os