Logo

Cremet jordnøddekylling / wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 spsk vegetabilsk olie
1 spsk rød karrypasta
500 g kyllingebrystfilet i tern uden skind
21/2 dl kokosmælk
1 spsk fiskesauce
1 spsk brun farin
50 g grovkornet jordnøddesmør
Citronbåde til pynt
 
Varm olien op i en wok eller sauterpande.
Små tern kylling lynstegt med rød karrypasta og siden kogt møre i
kokosmælksauce med jordnødder.
Tilsæt karrypasta og steg i 1 minut.
Rør kyllingetern i og sauter dem gyldenbrune i 4-5 minutter.
Tilsæt alle resterende ingredienser undtagen citronbåde og kog op.
Skru ned for blusset og lad simre uden låg i 10-12 minutter, til saucen
begynder at tykne.
Server retten med dampkogte, langkornede ris og citronbåde.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 910 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pariserbøf med et lille twistDet bliver ikke bedre - opskrift på den klassiske pariserbøf med et lille twist og i en...
• Fransk ragout med hornfiskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pizza med Shii-take gorgonzola og løgEn er en opskrift på en pizza lavet med svampe, ost og løg. Pizzaen er perfekt som...
• Oldemors råcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os