Logo

Cremet pastagratin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 portioner båndspaghetti
300 g frosne broccolibuketter
150 g bacon i tern
200 g flødeost
2 1/2 dl fløde (13%)
2-3 dl reven ost med smag

Kog båndspaghettien efter anvisning på pakken.
Steg baconen sprød.
Læg pasta, broccoli og bacon i et gratinfad.
Pisk flødeosten sammen med fløden og hæld det over.
Drys med rigeligt ost og stil fadet i ovnen ved 225°C, til retten er
gennemvarm og har fået farve, ca. 20 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.102 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Boiled salted saddle of pork and spring cabbageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mad-æbleskiver med kødfyld og tomatsauceNu er det snart jul, og æbleskivepanden skal findes frem. Prøv også at bruge den til denne...
• Carpaccio med rødbede, ret hurtigDen ideelle kombination: Syltede agurker og rødbeder fint anrettet som appetitvækker
• Appelsinris 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os