Logo

Cremet pastagratin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 portioner båndspaghetti
300 g frosne broccolibuketter
150 g bacon i tern
200 g flødeost
2 ½ dl fløde (13%)
2-3 dl reven ost med smag

Kog båndspaghettien efter anvisning på pakken.
Steg baconen sprød.
Læg pasta, broccoli og bacon i et gratinfad.
Pisk flødeosten sammen med fløden og hæld det over.
Drys med rigeligt ost og stil fadet i ovnen ved 225°C, til retten er
gennemvarm og har fået farve, ca. 20 min.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.406 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?