Logo

Vildtragout

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ -¾ kg vildtkød
250 g champinon
3-4 gulerødder
salt
peber
2 fed hvidløg
½ l. rødvin
½ l. fløde
200 g grønne ærter
Fedtstof til stegningen
Bacon til at pynte med.

Vildtkød som er skåret i mindre stykker svitses, og tilsættes ca ½ l rødvin, lad det småsurre i ca 10 min. sammen med lidt salt og peber, samt hvidløg (2 fed).
3-4 gulerødder skæres i mindre stykker og tilsættes vildtgryden.
Efter ca 20 min tilsættes:
250 g champinon skåret i skiver og let brunet.
Derefter kommes fløden i, under omrørring.
Lad det hele småsnurre i ca ¾ time
Kom til sidst ca 200 g grønne ærter i og lad det blive gennemvarmt
Ragouten hældes en varm skål og pyntes med stegt bacon.

Serveres med kartoffelmos, som bliver blandet med småstykker af
stegt kyllingelever eller andelever

Der serveres appelsinsalat til:
3 appelsiner skrælles og skæres i mindre stykker, de kommes i en skål
sammen med ca 150 g nødder. (gem lidt nødder til pynten)
Det overhældes med lidt sherry eller portvin, og pyntes med nødder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,1 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.808 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
58930-10-2010 15:53:01 b.rasmussen
Dejlig, dejlig, og det er helt perfekt med appelsinsalaten,

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her