Logo

Vildtkrydret svinekam

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 kg svinekam
8 enebær
2 tsk soya
1 tsk peberblanding
1 tsk timian eller rosmarin
1 tsk salt

Bland stødt enebær med soya, peberblanding, timian eller rosmarin og salt.
Gnid kødet med blandingen og læg det i et ovnfast fad.
Stik et stegetermometer i kødets tykkeste del.
Steg kødet ved 175ºC 1 ½-1 ¾ time eller til termometeret viser 75ºC.
Tag stegen ud og lad den hvile under alu-folie ca 15 minutter.
Skær den i skiver.
Kog fadet af med vand. Jævn evt. skyen med lidt Maizena til en sauce.
Server stegen med kogte kartofler, rosenkål, gelè og saucen.

Tips: Du kan bruge nakkefilèt i stedet for svinekam
Fryseegnet.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.023 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?