Logo

Vildthachis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g kogt eller stegt dyrekød
30 g smør
ca. 2 spsk hvedemel
3 dl bouillon eller vand
1 dl fløde
2 spsk hakket
syltet agurk
tomatpure
salt & peber
 
Skær kødet i meget små terninger, eller hak det en gang gennem en
kødhakker.
Brun fedtstoffet i en gryde, kom melet i og rør det sammen, spæd med
bouillon og fløde, rør det godt, så det bliver ensartet og glat, og lad sauce
koge små i ca 5 minutter.
Smag den til med hakket syltet agurk, tomatpure, salt og peber.
Kom det hakkede kød i saucen og varm det hele godt igennem
Byd brasede eller brunede kartofler til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.765 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her