Logo

Grydestegt oksetunge med stjerneanis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 forkogt oksetunge
olivenolie
hakket hvidløg
hakkede gulerødder
hakket løg
hakket bladselleri
frisk salvie
bacon eller spækstrimler
stjerneanis
nelliker
rødvin
 
Brun hvidløget, grønsagerne og salvie i en gryde med olivenolie.
Pil skindet af den forkogte tunge.
Skær små huller i tungen og spæk den med bacon eller spækstrimler. Læg tungen i gryden med stjerneanis og nelliker.
Hæld rødvinen i.
Lad retten simre i en time.
Tag tungen op af gryden og skær den i skiver.
Tag stjerneanis og nelliker op af gryden.
Hæld væden og grønsagerne op i en si, som er stillet oven på en skål, og pres grønsagerne igennem sien.
Anret tungeskiver på en fad, hæld saucen over og pynt med stjerneanis og friske salvie.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.601 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her